myHanse.com - Hanse Yacht Owners Website myHanse.com - Hanse Yacht Owners Website myHanse.com - Hanse Yacht Owners Website myHanse.com - Hanse Yacht Owners Website

Welcome to myHanse.com the forum for Hanse Yachts owners throughout the world.

Forum Home Forum Home > Hints and Tips > 385/388
  New Posts New Posts RSS Feed - Problems with Stereo Simrad SonicHub
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Problems with Stereo Simrad SonicHub

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Titella View Drop Down
Sub Lieutenant
Sub Lieutenant


Joined: 23 April 2019
Location: Spain
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Titella Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Problems with Stereo Simrad SonicHub
    Posted: 03 April 2021 at 18:58
Hi colleages, 

I have a problem with the Simrad SonicHub stereo. Few days a go my plotter does not recognize it ( I have not manual control option) .

Checking the installation I notice the green operating light from the Sonichub does not shine. I check the fuse and de 12 V conections, every seems correct. 

I think my last chance is to find out if there is any another especific fuse in the general fuse box. Hanse plan for that box is general for all models and many of the references does not exist in my H385.

Does any body on the forum know if there is second specific fuse for the sonichub ( in adition to the 15V from the unit) ?


Thank you for your help!!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.

Links : www.hanseyachts.co.uk www.hanseyachts.com www.fjordboats.co.uk www.dehler.co.uk www.varianta.co.uk